Vyčerpáva vás byť pre všetkých dokonalou ženou, ktorá nemá naoko žiadne starosti, všetkým s radosťou poslúži aj na úkor svojho vnútorného vyhorenia?

 

Bojíte sa, že vás nebudú mať ostatní radi, keď im poviete Nie?

Vykročiť z vlastnej komfortnej zóny dokonalosti bolo pre mňa asi najťažšie rozhodnutie.. Ale NIKDY toho nebudem ľutovať. Stala som sa novou ženou s vlastným názorom, asertívnym jednaním bez výčitiek. Pocit vnútorného naplnenia radosti a šťastia za to rozhodne stojí. Rozumiem, že je to veľký krok. Našťastie naň nemusíte byť sama!

Presne si pamätám na tie časy, keď som sa žila v roli dokonalej ženy. Navonok som sa usmievala, no vo vnútri kričala o pomoc. Túžila som sa vymaniť z neutíchajúcej bolesti, nájsť muža svojich snov. Bola som odhodlaná spraviť všetko pre to, aby som nebola sama. A keď som nejaký vzťah mala, bola som doslova stíhačka, nedávala som mužom žiadny priestor. Všetko som musela mať VŽDY pod kontrolou. Na tom som aj doplatila. 

Moje sebavedomie som si denne podkopávala nevhodným správaním voči sebe aj druhým. Nemohla som dopustiť, aby som pochybila. Mojou vonkajšou  dokonalosťou som len žiadala o všimnutie, uznanie. Na úkor vlastnej sebaúcte som bola ochotná spraviť to, čo sa mi nepáčilo. Z tohto nekonečného kola smútku a úzkostí som sa nedokázala vymotať dlhé roky. Až raz to vygradovalo natoľko, že som si povedala: „A dosť!“ Kým sa to tu snažím byť? Vstúpila som si do svedomia, prestala sa ľutovať a rozhodla som sa byť zodpovedná za svoj život. Systematickou prácou na spoznávaní samej seba som zistila kým som, čo mám rada a kam smerujem. A práve tieto nové poznatky mi dopomohli k tomu, aby som krok za krokom upevnila svoje sebavedomie a mala sa úprimne rada, taká aká som.

Počas mojej skoro dvadsať ročnej praxe terapeutky, som si všimla rovnaký rukopis žien, ktoré sa snažia vyhovieť každému:

  • sú nešťastné so svojim doterajším životom
  • majú síce partnera, ale neustále hádky ich ubíjajú a vyčerpávajú
  • hľadajú spôsob ako utiecť – stanú sa workoholičkami
  • boja sa povedať svoj názor, radšej sa prispôsobia „Len aby dobre bolo“
  • pravidelne sa porovnávajú s druhými
  • nie sú sami sebou, pretože nevedia čo majú radi, kým sú a čo chcú
  • neveria si
  • pre druhých spravia všetko na svete, pre SEBA nič

Čo brzdí ženy na ceste za vlastným šťastím?

Strach

byť sama sebou

Obavy

zo zmeny ich životného štýlu

Presvedčenie

či si práve oni šťastie zaslúžia

Pomohla som mnohým ženám a mužom otvoriť sa svojmu šťastiu, byť sami sebou, odhodiť bremená hnevu, zlosti a sebaubližovania. 

Klientom vytváram bezpečný priestor pre riešenie ich vnútorného chaosu. Vypočujem, poradím, potlačím k aktivite. Som pre nich pevným a dôverným majákom, aby sa  posunuli v živote bližšie k svojim cieľom a túžbam (narodenie vytúžených detí, opäť sa bezbolestne rozbehnúť, hrať sa v plnej sile a s úsmevom s deťmi, mať chuť do jedla, schudnúť ale aj odpustiť).

Som nesmierne šťastná z každého, aj keď maličkého, kroku vpred. Pretože sama z vlastných skúseností viem, aké ťažké je opustiť vyhriatu noru v podobe komfortnej zóny. Preto mám pravidelne zimomriavky šťastia, keď vidím po pár sedeniach pred sebou úplne nového človeka. Bez masky.

Spoznať SEBA je začiatok šťastia.

Vytvorila som pre vás jednoduchý a praktický návod ako:

  •  sa stať kráľovnou svojho sveta
  • udržať si svoje fyzické a mentálne zdravie
  • objaviť v sebe poklad – SEBA
  • ísť na ceste za šťastím bez masky a nepotknúť sa
  • byť príťažlivá a okúzlujúca nielen pre druhých  a pritom zvládať všetky každodenné povinnosti

Čo vám prinesie kniha Život bez masky?

Osobná sprievodkyňa životom zabalená do 50 strán.

Cena tejto eknihy je 19 Eur.

V časoch mojej vnútornej premeny by som za takúto knihu dala aj 100 Eur. Poradí, dokáže vrátiť na správne chodníčky a hlavne vás preberie z letargie. Je informačnou príručkou, návodom na život v šťastí. Je vytvorená na základe vlastných skoro 20 ročných skúseností, štúdia a praxe energetickej terapeutky. Počas čítania budete mať pocit akoby som sedela vedľa vás v plnej podpore a dôvere. A váš život dostane LESK. Nebudem tvrdiť, že  e-kniha jednou „kvapkou“ dokáže umyť dlhoročnú špinu, ale garantujem vám, že sa na jej konci budete usmievať. Okrem cenných informácií o piatich životných maskách vás čaká viacero bonusov.  

Bonus 1
Pracovné listy sebapoznania

Jedenásť hodnotných pracovných listov vytvorených na mieru človeku, ktorý má dosť večnej nespokojnosti a samoty. Postavte sa svojmu ŠŤASTIU čelom. Sebapoznanie je každodennou potravou sebavedomých, milovaných a šťastných ľudí. 

Bonus 2
Praktický kvíz o maskách

Tridsaťtri jednoduchých otázok, ktoré vám pomôžu otvoriť dvere ku šťastiu. Každá maska má svoju kvalitu a vďaka tomuto krátkemu kvízu sa konečne dozviete, prečo ste roky sama, žijete v smútku a neradosti. Kvíz je začiatkom vašej cesty bez masky do šťastia.

Bonus 3
Audio nahrávka zdravého dýchania + meditácia

Zdravé dýchanie zaručuje dlhší a zdravší život. Pravidelná meditácia pred spaním vám dovolí ponoriť sa do hlbokého spánku bez myšlienok. Výhody oboch:

  • Zlepšujú náladu, spánok
  • Zvyšujú chuť do života
  • Udržujú zdravý imunitný systém
  • Správny tok lymfy a čistí krv
  • Eliminujú stres, fyzickú aj psychickú záťaž

Referencie

Pokud chcete pracovat na své vnitřní proměně, pak e-Book Život bez masky je přesně pro tebe. Zaujal mě svojí pestrostí, kdy pomocí pracovních listů, meditací a audionahrávek můžete na sobě okamžitě začít pracovat. Pro ty, kdo hledají cestu k opravdovému a naplněnému životu, je tato e-kniha neocenitelným zdrojem.
Hany z Dobrot života
Tvoju knihu som "zhltla" za jeden večer. Venovala som sa sebe asi tri hodiny aj s cvičeniami. Samozrejme tie ktoré sú na dlhšie časové obdobie som si vytlačila a budem sa sebe venovať. Pustila som si k tomu meditačnú hudbu aby som sa viac napojila na samú seba a vnímala len svoj vnútorný svet. A bolo to nádherné. Na začiatku ako som si napísala kým by som chcela byť som počas čítania a plnenia úloh pociťovala, že veď ja taká som. Taktiež som sa videla vo viacerých maskách, potom som si našla tú ktorá mňa asi najviac vystihuje. Ale na záver knihy a cvičeniach som si uvedomila, že masku som dala dolu a viac sa prijala. Viem že ešte veľa vecí si teraz postupne budem uvedomovať a upevňovať v sebe vďaka pozorovaniu myšlienok, dennej starostlivosti, zrkadlovej terapii, starostlivosťou o svoje telo a dušu, dýchaním aj meditáciami a teším sa na 6 cvičení od Rudolfa Steinera. Ďakujem za nádherné sebapoznanie a teším sa na svoju cestu bez masky ♥️
Ivanka Dusíková
účtovníčka

Spoznanie SEBA je začiatkom šťastia.

Ako vraví jeden z najbohatších ľudí sveta

„Investovanie do seba samého je najlepšou investíciou, ktorú môžete kedy urobiť.“ Warren Buffett

Na čo čakať, spravte to HNEĎ. Ako? Objednajte si e-knihu Život bez masky a začnite si užívať svoje šťastie plnými dúškami.